2023. június 6., kedd

Cursed és Gilded fanartok + Nyereményjáték


Sziasztok!

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent az Aranyfonó duológia befejező kötete, Cursed - Átkozottak címmel. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Serila, Arany és a Lidérckirály történetének folytatását, melyből kiderül, hogy vajon a szerelem képes-e felülkerekedni a bosszúvágyon és az átkokon.Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott regény egy példányát!

Az ​adalheidi kastélyban nagy a felfordulás.
Serilda és Arany képtelen megtörni az őket Adalheid kísértetjárta kastélyához kötő átkot. Örökre csapdába estek. A végtelen hold éjszakáján a Lidérckirály el akarja kapni a hét isten egyikét, hogy visszahozza a szerelmét, Perchtát, akit korábban száműztek az alvilágba.
De hamar világossá válik, hogy a Lidérckirály bosszúvágyát nem csillapíthatja egyetlen kívánság, és a valódi céljai végzetes hatással lehetnek a halandók világára.
Serilda és Arany mindenáron meg akarja akadályozni, hogy a király végrehajtsa a tervét. Közben próbálják kideríteni, mi Arany valódi neve, és igyekeznek felszabadítani a sötét szerzeteket szolgáló szellemeket is. Úgy tűnik, egyedül a szerelmük erejére számíthatnak, miközben a gonoszok csatarendbe állnak…

„Nem igaz, suttogta volna legszívesebben. Előre akart hajolni, a fiú halántékához nyomni az arcát. A falhoz préselni, hozzásimulni. Nem lettem az övé. Sosem leszek az övé.”

A bestsellerszerző Marissa Meyer kísérteties, tündérmese ihlette Gilded – Aranyfonó duológiájának izgalmas záróakkordja, mely a régi és az új rajongókat egyaránt magával ragadja.
Hagyd, hogy elvarázsoljon!

Marissa Meyer nagy kedvenc számomra, a Holdbéli krónikák sorozatával abszolút belopta magát a szívembe. És bár a Gilded nem lett a legnagyobb kedvencem én mégis tűkön ülve vártam a folytatást. Úgy érzem, hogy a duológia második részével minden a helyére kerül majd és visszatekintve, ezt a sorozatot is nagyon fogom majd szeretni. Hamarosan elolvashatjátok a véleményemet is a könyvről, de előtte hoztam néhány csodaszép fanartot, hogy kellően ráhangolódjunk a következő bejegyzésemre. 
Remélem ezek az alkotások a Ti tetszéseteket is elnyerik. 

1. The Aunt Artist képeire Instagramon akadtam rá. Nagyon tehetségesnek tűnik és ahogy látom nagyon szeretheti a sorozatot, mert temérdek képet találtam nála. Ezek a kedvenceim:






2. A másik alkotó, akinél találtam ilyen jellegű képet, az Faith Marie. A képre Pinteresten bukkantam rá. Nagyon szép kép. Ha meglesitek a linket nagyban, akkor látjátok milyen szépen eltalálta az alkotó Serilda szemét. 



Nos én ezeket a képeket gondoltam megmutatni Nektek. Én nem is tudnék kedvencet választani, az összeset imádom. Óriási munka lehet ilyeneket alkotni, ezért látatlanban is le a kalappal az összes művész előtt. 

Ha mindezek után úgy érzed, hogy ennek a könyvnek helye van a polcodon, akkor ITT tudod megrendelni, ITT pedig bele is olvashatsz a a történetbe. 

Nyereményjáték

Mostani játékunk során olyan népmese-adaptációkat keresünk, amik itthon a Könyvmolyképző Kiadó kínálatában is megtalálhatóak. Minden állomáson láthattok egy borító részletet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, mi a könyv címe - angol és magyar címet is elfogadunk. 
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)

BORÍTÓRÉSZLET


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

06/05 Dreamworld - Idézetek
06/06 Csak olvass! - Fanartok
06/08 Csak olvass!
06/10 Kelly és Lupi olvas - Interjúfordítás
06/12 Readinspo
06/14 Sorok Között
06/16 Kelly és Lupi olvas
06/18 Hagyjatok! Olvasok!
06/20 Dreamworld

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése