2022. június 9., csütörtök

Könyvjelzők a Holdbéli krónikák könyvsorozathoz + Nyereményjáték


Sziasztok!

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából végre elolvashatjuk a Holdbéli krónikák sorozat záró kötetét, és ennek örömére bloggereink egy igazán hosszú és izgalmas turnéval készültek nektek! Tartsatok velünk, ismerjétek meg Winter történetét, és derítsük ki együtt, hogy Levana uralma megdönthető-e. 

Még a jövőben is egységben az erő…
Luna népe rajong a bájos, kedves Winter hercegnőért, és csodálják a kecsességét. Szépségét még az arcát csúfító sebek ellenére is lenyűgözőbbnek tartják, mint a mostohaanyjáét, Levana királynőét.
Winter megveti a mostohaanyját, és tudja, hogy Levana sosem fogadná el a gyerekkori barátja, a jóképű palotaőr Jacin iránt táplált érzelmeit. De Winter nem olyan gyenge, mint amilyennek Levana hiszi, már évek óta dacol a mostohaanyja kívánságaival. A kiborg műszerésszel, Cinderrel és a társaival akár még egy lázadást is képes kirobbantani, hogy megnyerje a túl régóta dúló háborút. De talán mindent elveszítenek…
Legyőzheti-e Cinder, Scarlet, Cress és Winter a gonosz űrbéli királynőt, hogy aztán boldogan éljenek, míg meg nem halnak?
Nem az a mese, amire emlékszel. De az biztos, hogy sosem felejted el!


A bejegyzésemet már olvashattátok a történetről, így tudjátok, hogy mekkora megagigarajongó vagyok. Marissa Meyer sorozata teljesen elrabolta a szívemet, így nagyon nehezen tudok csak búcsút venni tőle. Ezért úgy döntöttem, hogy a saját szórakoztatásomra, a kreatív energiám kiélésére és remélhetőleg a Ti legnagyobb örömötökre egy újabb letölthető könyvjelző kupaccal érkezem. A képre kattintva le is tudjátok majd tölteni mindegyiket. 






Nos ennyi is lett volna a mostani extra bejegyzésem. Nektek melyik lett a kedvencetek? Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor kérlek írjátok meg kommentben és akkor igyekszem még hasonló tartalmakat gyártani, illetve írjátok meg azt is, hogy milyen könyvjelzőket látnátok még szívesen letölthető formában. Abban az esetben, ha fotót készítetek a könyvről és bármelyik letöltött kiegészítőről, akkor nyugodtan jelöljétek meg a Blogturné Klubot és engem, hadd gyönyörködjünk a képeitekben. 

Ha a bejegyzésem után úgy érzed, hogy ennek a könyvnek helye van a polcodon, akkor ITT tudod megrendelni. ITT pedig bele is olvashatsz a történetbe. 

Nyereményjáték

Mivel a kötet jelentős része a Holdon játszódik, így most a játékunk is ehhez az égitesthez kötődik. Minden állomáson elrejtettünk egy képet a Holdról, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni azt a szót, ahol megtaláltátok. 
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

Állomások

06.09.: Csak olvass! - könyvjelzők
06.11.: Booktastic Boglinc - borítók
06.13.: Csak olvass! - fanartok
06.15.: Booktastic Boglinc - értékelés
06.17.: Hagyjatok! Olvasok! - idézetek
06.19.: Kelly és Lupi olvas
06.21.: Readinspo
06.23.: Hagyjatok! Olvasok! - értékelés
06.25.: Fanni's Library

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése