2022. november 19., szombat

Kedvcsináló idézetek Colleen Hoover Minden tökéletesed című könyvéhez + Nyereményjáték

Sziasztok!

A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Colleen Hoover: All Your Perfects - Minden tökéletesed című regényét. Talán nem is létezik tökéletes házasság, de ha két ember igazán szereti egymást, meg kell küzdeniük  a nehézségekkel, nem adhatják fel. Kövesd végig az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában. 

Egy rég elfelejtett ígéret képes lehet megmenteni a kapcsolatot?
Quinn és Graham tökéletes szerelmét veszélybe sodorja a tökéletlen házasságuk. Az évek során felgyülemlett emlékek, a hibák és a titkok már eltaszítják őket egymástól. Az egyetlen dolog, ami megmentheti őket, éppen az lehet, ami a szakadék szélére sodorta őket.
A Minden tökéletesed egy elgondolkodtató regény egy párkapcsolati gondokkal küzdő párról, akiknek múltbéli ígéreteken múlik a jövője. Szívszaggató, letehetetlen olvasmány.
Az év legfelkavaróbb szerelmi története – lehet-e együtt tökéletesen boldog két tökéletlen ember?
Add át magad a sodrásának!




Nagyon kedvelem Colleen Hoover munkásságát, bár őszinte leszek, nem olvastam még az összes könyvét, de az elmúlt 2 évben megjelent regényeivel teljesen képben vagyok. Általában kedvelem az írásait, még akkor is, ha az adott kötet nem feltétlenül válik kedvenccé, ezért minden egyes újabb és újabb megjelenés kíváncsisággal és várakozással tölt el. Az All Your Perfects - Minden tökéletesed című kötet azonnal felkeltette az érdeklődésemet és bízom benne, hogy végre új nagy kedvencet avathatok az írónő könyvei közül. Az értékelésemre ugyan még várnotok kell, de addig is hoztam nektek néhány kedvcsináló idézetet, hogy még jobban meghozom a kedvetek a köny elolvasásához. 

1. 
"Ha csak a hibáidra világítasz rá, akkor elhalványul minden tökéletesed."

2. 
"Tudom, hogy az életem összességében nem tökéletes, de végre kezdek értékelni benne mindent, ami az."

3.
"Vannak, akik azt hiszik, hogy a tökéletes napokra kell összpontosítani egy házasságban. Úgy szeretik egymást, ahogy csak bírják, amikor minden rendben. De ha valaki teljes hőfokkal ég a jobb időkben, és reméli, hogy rosszabb napok soha nem jönnek, talán nem marad elég erőforrása és energiája, hogy átvészelje azokat az 5-ös erősségű pillanatokat."

4. 
"Furcsa, hogy mennyire tud hiányozni valaki, aki még mindig itt van."

5. 
"Ha egy tudós megfejtené, hogyan hozható összhangba az agy és a szív, akkor nem sok szenvedés maradna a világban."

6. 
"A baj csak az, hogy a szerelem és a boldogság nem jár kéz a kézben. Egymás nélkül is léteznek."

7. 
"Amikor találkozol valakivel, aki jó neked, akkor nem leszel tele mellette kétségekkel, mert a hibáidra figyel. Hanem inspirál majd, mert a legjobbakra fog összpontosítani benned."

8. 
"– Régen jól elvoltam egyedül. De amióta vagy nekem, magányos vagyok egyedül."

9. 
"Biztos azért nem vettem észre, mert a szomorúság olyan, mint egy pókháló. Csak akkor látja meg az ember, amikor beleakad, utána pedig erővel kell kiszabadulnia belőle."

10. 
"Vagy úgy élek, hogy folyton az általam legtökéletesebbnek gondolt életre összpontosítok, ami soha nem valósulhat meg, vagy vagy pedig úgy, hogy örülök annak, amin viszont megvan."


Ezeket az idézeteket gyűjtöttem össze a könyvből, miközben írtam ezt a bejegyzést rájöttem, hogy nem is tudok kedvencet választani. De talán nincs is ezzel semmi baj. Remélem sikerült végül felkeltenem az érdeklődéseteket, ha pedig így van, akkor mindenképpen adjatok egy esélyt CoHo legújabb, magyarul megjelent könyvének is. 

Ha a bejegyzésem után úgy érzed, hogy ennek a könyvnek helye van a polcodon, akkor ITT tudod megrendelni. ITT pedig bele is olvashatsz a kötetbe. 

Nyereményjáték

Colleen Hoover idézetekkel játszunk! Minden állomáson egy klassz idézet vár rátok, fejtsétek meg melyik könyvben szerepel, és írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

IDÉZET
"Hiszem, hogy az életben találkozunk néha olyanokkal, akiknek a lelke teljesen kompatibilis a miénkkel. Egyesek lelki társnak nevezik őket, míg mások igaz szerelemnek.”

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

11.07 Readinspo

11.10 Kelly és Lupi olvas

11.13 Dreamworld extra

11.16 Fanni’s Library

11.19 Csak olvass! extra

11.21 Sorok között

11.24 Dreamworld

11.27 Csak olvass!

11.30 Veronika’s Reader Feeder

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése