2023. március 5., vasárnap

Kedvcsináló idézetek A Világfaló ébredése című könyvhöz + Nyereményjáték

Sziasztok!

Elérkeztünk a Zúzmaraszív sorozat záró kötetéhez, melyben bekövetkezik, amitől mindenki félt. Szilánk szabadon engedte Habzsolót, az évszázados börtönéből. A kalandok során Ashre és a Zúzmaraszív csapatára számtalan veszély leselkedik. Vajon képesek lesznek megfékezni a szörnyeteget? Tartsatok velünk, derítsük ki közösen, hogy az emberek és a leviatánok képesek lesznek-e összedolgozni a jó ügy érdekében, és ha nektek kedvez a szerencse, meg is nyerhetitek a kötet egy példányát 


Ashnek élete legnagyobb kihívásával kell szembenéznie, amikor a gonosz lidércvezér, Szilánk szabadon engedi a rettegett Habzsolót évszázados börtönéből. A Hó-tenger népeinek nincs más esélye, mint egyesíteni erőiket a dühödt szörnyeteggel szemben. Amikor azonban Habzsoló megtámadja Auróra erődítményét, a törzsek között nagyobb ellentétek feszülnek, mint korábban bármikor.
Ash, végső kétségbeesésében, a jetik földje felé veszi az irányt a Zúzmaraszív legénységével együtt. Ide ember nem teheti be a lábát. Azt remélik, megtudhatják az igazat Habzsoló eredetéről, és rájöhetnek, mi a gyengéje, ami a vesztét okozhatja…






A Zúzmaraszív az egyik legkedvesebb middle grade sorozatommá vált, nagyon szerettem Ash és a Zúzmaraszív legénységének a kalandjait. A könyv olvasása közben rengeteg idézet megfogott, így arra gondoltam, hogy egy extra bejegyzés keretében kigyűjtöm a kedvenceimet. Remélem tetszik majd nektek és még jobban meghozom a kedvetek a kötet elolvasásához. 

1. 
"– A hatalmasok nagyot is esnek […]"

2. 
"A remény hihetetlen egy dolog. Törékeny, mégis erőteljes."

3.
"– A szeretetre? Az az egyetlen dolog, amire mindig időt kell szakítani! […]"

4. 
"– A nap mindig a legsötétebb éjszaka után ragyog a legfényesebben […]"

5. 
"– Nem hiszem el, hogy ez történik velem… – nyögte Jed, és visszaalélt a hóba. – A sírba visztek. Én mondom: ezen a hegyen fogok meghalni.
– Akkor csendben csináld! – tromfolta le Tobu Jedet, aztán visszaadta neki az íját. – Már így is túl nagy zajt csaptunk."

6. 
"– Semmi reményünk azzal a lénnyel szemben!
– Remény? – kérdezett vissza Arrus élénken. – Remény mindig van."

7. 
"– Emlékezz, miben hittél régen! Van jóság az emberekben, csak… meg kell találni…"

8. 
"Ha az ember ragaszkodik a fájdalmas múlthoz, azzal csak azt éri el, hogy a jelent is megmérgezi. De a jövőt magunk alakítjuk."

9. 
"– A régi sebek mély hegeket hagynak – mondta végül."

10. 
"– Megismételni a hibát, és azt remélni, hogy más lesz az eredmény, egyszerűen bolondság."

Ezeket az idézeteket gyűjtöttem össze a könyvből, miközben írtam ezt a bejegyzést rájöttem, hogy nem is tudok kedvencet választani. De talán nincs is ezzel semmi baj. Remélem sikerült végül felkeltenem az érdeklődéseteket, ha pedig így van, akkor mindenképpen adjatok egy esélyt a Zúzmaraszív sorozat záró kötetének. 

Ha a bejegyzésem után úgy érzed, hogy ennek a könyvnek helye van a polcodon, akkor ITT tudod megrendelni. ITT pedig bele is olvashatsz a kötetbe. 

Nyereményjáték

A mostani játékunkban arra vagyunk kíváncsiak, hogy az összekeveredett betűk ellenére, vajon felismeritek-e az adott karaktert. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, a helyes választ. 
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

SZEREPLŐ
U N A L

a Rafflecopter giveaway

Állomások

03.05.: Csak olvass! (extra)
03.06.: Csak olvass!
03.07.: Utószó
03.09.: Veronika's Reader Feeder
03.11.: Spirit Bliss Sárga könyves út
03.13.: Spirit Bliss Sárga könyves út (extra)
03.15.: Könyv és más
03.17.: Hagyjatok! Olvasok!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése