2023. június 17., szombat

It starts with us – Velünk kezdődik - Könyvjelzők + Nyereményjáték


Sziasztok!

A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Colleen Hoover: It Starts With Us - Velünk kezdődik regényét, mely az elsöprő sikerű Velünk véget ér regény folytatása. Kövesd végig bloggereinkkel Lily és Atlas sorsának alakulását a blogturné állomásain, ha szerencsés vagy a játékban, akár meg is nyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában. 

Mielőtt véget ért, Atlasszal kezdődött el.
Lily és a volt férje, Ryle éppen csak beleszokik a közös gyerekfelügyelet ritmusába, amikor Lily hirtelen újra összefut első szerelmével, Atlasszal. A csaknem két külön töltött év után Lily fellelkesül, hogy az idő most az egyszer az ő javukra játszik, és azonnal igent mond, amikor Atlas randevúra hívja.
Ám lelkesedését csírájában fojtja el a gondolat, hogy noha többé nem házasok, Ryle azért nagyon is része az életének, és gyűlölni fogja Atlas Corrigant, amiért jelen van a volt felesége és a kislánya életében.
A Velünk kezdődik ott veszi fel a fonalat, ahol a „lebilincselő, lüktető” bestseller, a Velünk véget ér elejtette azt. Egyre több részletre derül fény Atlas múltjából, és követhetjük a volt férjével hadakozó, közben pedig ismét az igaz szerelem lehetőségébe kapaszkodó Lilyt, mindezt olyan romantikával átitatva, amire csak Colleen Hoover képes. 

Már megszokhattátok tőlem, hogy időnként ingyenesen letölthető könyvjelzőkkel jelentkezem. Colleen Hoover legújabb magyarul megjelent regénye, az It starts with us megihletett. Bevallom, óriási könyvjelző fan vagyok, szerintem a könyves kiegészítők terén a gyertyák mellett ez a másik legnagyobb függőségem. Egy szeretett könyvhöz pedig hozzá illő könyvjelző dukál, így készítettem néhányat. Szóval fogadjátok tőlem sok szeretettel a legújabb alkotásaimat. Néhány nap múlva pedig elolvashatjátok a véleményemet is a regényről. 

Ha a képre kattintotok, akkor le is tudjátok tölteni mindegyiket. 

Nos ennyi is lett volna a mostani extra bejegyzésem. Nektek melyik lett a kedvencetek? Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor kérlek írjátok meg kommentben és akkor igyekszem még hasonló tartalmakat gyártani, illetve írjátok meg azt is, hogy milyen könyvjelzőket látnátok még szívesen letölthető formában. Abban az esetben, ha fotót készítetek a könyvről és bármelyik letöltött kiegészítőről, akkor nyugodtan jelöljétek meg a Blogturné Klubot és engem, hadd gyönyörködjünk a képeitekben. 

Ha mindezek után úgy érzed, hogy ennek a könyvnek helye van a polcodon, akkor ITT tudod megrendelni, ITT pedig bele is olvashatsz a a történetbe. 

Nyereményjáték

A regény izgalmas beleolvasóját feltétlenül olvassátok el, ez alapján meg tudjátok válaszolni az állomásokon feltett  kérdéseket. A helyes válaszokat írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

KÉRDÉS
Mi Atlas két éttermének a neve?

a Rafflecopter giveaway 

A turné állomásai

06.09 Kelly és Lupi olvas
06.11 Dreamworld extra
06.13 Fanni’s Library
06.15 Sorok között
06.17 Csak olvass! extra
06.19 Csak olvass! 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése