2018. március 8., csütörtök

Márciusi Book A Sloth Club - Magyar doboz - Ötórai tea



Ebben a hónapban megengedtem magamnak azt a luxust, hogy megvegyem magamnak a Book A Sloth Club magyar könyves dobozát is.  Ez már a harmadik magyar nyelvű dobozom. Elöljáróban annyit szeretnék mondani, hogy ezt a vásárlást sem bántam meg. :)

Ez a doboz is tetszett összességében, de az angol doboz nálam nagyobb sikert aratott. 

Ha esetleg még nem kaptad meg a dobozodat, de elkezdted olvasni az írásomat, akkor csak saját felelősségre folytasd tovább, a továbbiakban erősen spoileres tartalom fog következni. :)

Az én dobozom tartalma:

- könyv: Brodi Ashton, Cynthia Hand, Jodi Meadows: Lady Jane
- 2 db teasütemény
- Kandispálca
- Tea London témájú teás dobozban
- Tea illatú fürdőbomba - rózsa 
- Teás könyvjelző
- Porcelán teás bögre szett, Tea Time
- Lajháros tea mártogató



És akkor lássunk is neki az értékelésnek....

Elsőnek muszáj kiemelnem a lapot, amin az "Ötórai tea" felirat van. Szerintem ez eddig a legszebb! Komolyan el kell most már gondolkodnom azon, hogy mit kezdjek ezekkel a szép képekkel. Hihetetlen, hogy mennyit fejlődik ezen a téren is a doboz. 

📚 A könyv a doboz egyetlen olyan eleme, ami elsőre nem hatolt rögtön a szívemig. Ennek ellenére mindenképpen el fogom olvasni. Egyrészről kíváncsi vagyok rá, másrészről viszont nem hiszem, hogy az én világom lenne. Nagyon remélem, hogy majd meg fog lepni.

📚 A 2 darab teasütemény finom volt. Igazából nem tudok róla sokat mondani, mert a doboz kibontása után rögtön elfogyott, a barátom tett róla, hogy ne kelljen sokáig kerülgetni és nézegetni. Neki nagyon ízlett. :)

📚 A kandispálca nagyon jó ötlet volt. Remek egységet alkot a doboz többi elemével. Talán pont ez ennek a doboznak az egyik legnagyobb pozitív tulajdonsága. Az egyes részei hihetetlenül nagy egységet alkotnak egymással. 

📚 A teának nagyon örülök. Az angol dobozhoz hasonlóan ez is egy különleges doboz. Nagyon tetszik. Hasonlóan mutatós, tuti fogok benne tárolni majd valamit. Azt hiszem, hogy tökéletes lesz egy bekuckózás hétvégi olvasós napra, amikor csak egy jó könyvre, és egy jó forró teára van szüksége az embernek. A dobozoknak hála abszolút fel vagyok készülve az ilyen hétvégékre, biztos, hogy sem könyvben, sem teában nem fogok hiányt szenvedni. :)

📚 A fürdőbombát már nagyon vártam valamelyik csomagba, nagyon örülök, hogy végre bekerült. Egy hosszú nap után kellemes lesz lazítani egyet vele. Nagyon örülök, hogy én a rózsásat kaptam. Egyrészről mert imádom a színét (titokban reménykedem, hogy talán majd a vizet is be fogja színezni), másrészről pedig hihetetlenül jó illata van.

📚 Olvastam, hogy másoknak már elegük van a könyvjelzőkből. Nekem ez az egyik kedvencem mindig a dobozokból. Nagyon reménykedtem, hogy ebben is lesz valami kis témához kapcsolódó cukiság. Nekem nagyon tetszik rajta a szöveg - " Az esős napokat otthon kell tölteni, egy teával és egy jó könyvvel." - és dizájnja is. 

📚 A porcelán teás bögre szett és a lajháros tea mártogató nekem nagyon jól jött. Pont előző nap kerestem az egyik boltban egy olyan szűrőt, amivel tudok magamnak rendesen teát főzni, de nem találtam. Nagyon el voltam keseredve, mert egy kedves ismerősömtől kaptam a hétvégén teát, de nem tudtam kipróbálni, mert nem volt miben megfőzni. Most viszont lehetőségek tárháza adott. :) Innentől kezdve már semmi nem akadályozhat meg a nagy teázásokban. Nem is szólva arról, hogy ezek nélkül az ajándék teákat sem tudnám kipróbálni. 

Összességében szerintem ez egy jól sikerült doboz volt. Azt kell, hogy mondjam a BASC csapata megint nagyot alkotott. Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire sokat fejlődött a doboz a kezdetekhez képest. Kíváncsian várom a folytatást, én tuti megveszem az áprilisi dobozokat is.  Ismét csak azt tudom mondani, hogy kedves Book A Sloth Club...függőséget okozol. :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése