2019. június 12., szerda

Bubblebook - Csillag az égen (júniusi LightBubble)


Sziasztok!

Egy ideje nem rendeltem könyves dobozt, valahogy egyik téma sem fogott meg, szóval nagyon izgatott voltam, mikor a Bubblebook csapata ismertette a júniusi LightBubble csomag címét és a könyv rövid tartalmát. Azonnal felismertem a könyvet, így nem is volt kérdés, hogy a csomag a kosaramban fog landolni. A könyv már egy ideje kívánságlistás volt, így mindenképpen szerettem volna elcsípni ezt a kis dobozkát. 

Lássuk akkor, hogy mi is lapult az én kis csomagomban. 

A csomag tartalma:
- Benjamin Alire Sáenz: Életem kifürkészhetetlen logikája
- Fordítói ajánlás
- "Mindig ott leszek neked" vászonszatyor
- Csillageső kívánság gyertya
- Könyvjelző
- Kitűzőcsomag




És akkor lássunk is neki az értékelésnek....

📚 A könyv...teljes mértékben kívánságlistás volt. Az író előző könyve igazán tetszett, nagyon kedves és bájos történet volt. A fülszöveg szerint Benjamin Alire Sáenz lenyűgöző, sokrétű történetet szőtt a szeretetről, identitásról, elveszített és megtalált családokról.  Alig várom már, hogy elolvassam ezt a könyvet. Nagy elvárásaim vannak a történettel kapcsolatban, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet.

📚 A fordító ajánlás nagyon tetszik. Szorosabbá fűzi a kapcsolatot az olvasó és a könyv között. Nagyon jó ötlet. Ennél már csak a kis írói cetliket szeretem jobban.

📚 A vászon szatyor teljesen jó ötlet, de nekem kicsit túl harsány a színe. Jó a felirat, tetszetős a forma, de ez a lila szín valahogy nem az én stílusom. Bááár most, hogy belegondolok végül is pont illik hozzám, Újpesten lakom, szóval tuti én leszek a sarki kisboltban a kerület sztárja. Senkinek nem lesz innentől kezdve kétsége, hogy melyik csapatnak drukkolok.

📚 A gyertya az abszolút kedvencem a dobozból. Jó az üveg formája, tetszik a címke és nagyon finom az illata. Teljesen oda meg vissza vagyok amúgy a könyves gyertyákért, szóval határozottan telitalálat nálam ez az elem.

📚 A könyvjelző a másik gyengém, egyszerűen imádom a szép darabokat. Az pedig, hogy ha egy könyvjelző passzol a könyvhöz, akkor az külön örömet okoz nekem. Azt hiszem, hogy elég könnyű engem levenni a lábamról. :)

📚 A kitűzőcsomag is nagyon tetszik. Az utóbbi időben teljesen rápörögtem ezekre, legszívesebben mindenemet telepakolnám velük. Nem tudom, hogy mi ez az új hóbort nálam, abszolút nem vagyok már a tini kategória, mégis teljesen oda vagyok értük. Jó párat tuti felrakok majd ezekből is a táskámra.

Ez volt az első dobozvásárlásom azóta, hogy csökkentették annak árát és kicsit más lett a doboz tartalma is. Azt kell mondjam, hogy összességében nem volt egy rossz doboz, abszolút hozta a kötelezőt a csapat, de nekem valami hiányzott belőle.
Az az igazság, hogy nekem nagyon tetszettek a könyvszütyők, imádtam, hogy mindig egy ízléses darabban lapult a könyv. Őszintén hiányoltam a dobozból, nagyon reménykedtem egy csillagos, vagy galaxisos fajtában.

Az előző hónapnál olvastam, hogy valaki felvetette azt a lehetőséget, hogy jó lenne, ha a jövőben választható lenne a doboz mérete. Őszintén szólva, én inkább fizetnék egy kicsit többet és megvenném a nagy testvért. Remélem lesz a későbbiekben erre lehetőség. Ha pedig úgy alakul, hogy minden marad a jelenlegi állapotban, igazából akkor sincs gond, mert én így is nagyon szívesen ruházok be a Bubblebook dobozára. A csapat hihetetlenül kedves és abszolút látszik, hogy szívvel és lélekkel csinálják a dolgukat. Engem kilóra megvettek maguknak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése