2019. október 9., szerda

Ezeket olvastam szeptemberben



Sziasztok!

Lezárult a szeptember, így most leírom nektek, hogy mit is olvastam ebben a hónapban és röviden értékeltem is nektek a könyveket.

Ebben a hónapban 5 könyvet sikerült elolvasni. Van még 3 folyamatban lévő olvasmányom is, de ezeket sajnos nem tudtam ebben a hónapban befejezni. Nagyon szerencsés vagyok, hiszen most is remek könyveket sikerült választanom. Egyikben sem csalódtam, mindegyik nagyszerű olvasmány volt.

Nagyon nehéz ebben a hónapban sorrendet állítani, hiszen az 5 elolvasott könyv közül csak háromról beszélhetek nektek. A másik kettőt a megjelenésig balladai homály fogja fedni. 😊 A helyzetet tovább nehezíti, hogy ha tehetném, akkor ebből a 2 könyvből választanám ki a havi kedvencemet. No de abból főzünk, amink van...nem panaszkodom, lássuk is, hogy mi lett szeptember hónap könyve.

A hónap könyve számomra: Stephanie Garber: Caraval

Mindezek után pedig lássuk akkor röviden, hogy miket is olvastam szeptemberben:

Stephanie Garber: Caraval

Engem teljesen elbűvölt Caraval világa. A kezdeti nehézség után teljesen beszippantott és alig tudtam letenni. A sok titok, a nyomozás és az egész játék hatalmas hatással volt rám. Én imádtam! Alig várom már, hogy mit hoz nekünk a folytatás. Ha pedig arra gondolsz, hogy te is elolvasnád a könyvet, csak gondolj arra, hogy „Isten hozott, légy üdvözölve a Caravalban! De légy óvatos, nehogy túl messzire röpítsen a képzeleted!”

Dion Leonard Találkozás Góbival

Nekem nagyon tetszett a könyv. Igazi könnyed olvasmány, melyben végig izgul az ember, hogy Góbi végre ott lehessen, ahova igazán tartozik, Dionnal és feleségével. Szívet melengető, megható, kedves történet, mely az egész világot megmozgatta. Góbi az én szívemet is elnyerte. Nemsokára film készül a könyvből, így még több ember megismerheti majd a nem mindennapi kiskutya utazásának igaz történetét. Mindenképpen olvassátok el, én csak ajánlani tudom.

Tapodi Brigitta: A hajtű

Összességében a kötet végig fenntartotta az érdeklődésemet. Jó kis történet, mely kiragadja az olvasóját a hétköznapok szürkeségéből. Az ember olvasás közben a Balatonhoz vágyik, meg is jött a kedvem egy keszthelyi kiruccanáshoz. Izgalmas és szerethető olvasmány mely kedvelhető karaktereket vonultat fel. Igazán kellemes meglepetés volt számomra, nagyon örülök annak, hogy elolvashattam. Itt megragadnám még egyszer a lehetőséget és szeretném megköszönni az írónőnek, hogy rendelkezésemre bocsátotta a könyvet. A dedikálásért pedig nagyon hálás vagyok, igazi meglepetés volt számomra.

A két olvasmány, amiről nem beszélhetek még nektek:

Alexandra Christo: To Kill a Kingdom - Egy birodalom végzete

Martha Hall Kelly: Orgonalányok

Nos..ezek voltak az én szeptember havi olvasmányaim. Remélem Ti is rengeteg jó könyvet olvastatok és nem rázott olyan mélyen meg titeket az iskolakezdés. 😃

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése