2018. július 14., szombat

Júliusi Book A Sloth Club - Felnőtt doboz (romantikus)


Ahogy említettem a másik két doboz leírásánál is, egyszerre megvettem mindhárom  Book A Sloth Club dobozt a szülinapom miatt. 

A dobozok jól sikerültek, öröm volt a bontogatás. Élveztem minden egyes másodpercét. Imádom amúgy azt a pillanatot, amikor hazaérek a dobozzal, leülök a nappaliba, az ölembe rakom a dobozt és szépen lassan elkezdem a bontogatást. Újra gyereknek érzem magam. 

Harmadikként akkor nézzük is meg a felnőtt dobozt.

Elöljáróban azt kell mondanom, hogy ez is egy jó doboz. A könyvön kívül minden egyes elemét nagyon szeretem!

Ha esetleg még nem kaptad meg a dobozodat, de elkezdted olvasni az írásomat, akkor csak saját felelősségre folytasd tovább, a továbbiakban erősen spoileres tartalom fog következni. 

Az én dobozom tartalma:

- könyv: Rachel Van Dyken: A csábítás szabályai
- Koktél illatú gyertya (Margarita)
- Erdei gyümölcsös tömbszappan
- Mini light box
- Fém könyvsarok
- Hűtőtáska
- Terry narancsos csokoládéja




És akkor lássunk is neki az értékelésnek....


📚 A könyv...nos a könyv abszolút nem az én világom. Elolvastam a hátulját, beleolvastam az elejébe és hát...na...nem szoktam ilyen könyveket olvasni. 😄 Biztos, hogy a komfortzónámon kívülre esik, kicsit barátkozom még vele és majd nekiállok. Szeretem feszegetni a határaimat, szóval tuti el fogom olvasni, csak egy kicsit még rá kell erre a stílusra készülnöm. 😄😀

📚 A gyertya nekem nagyon tetszik. Jó az illata, tetszik a kis üvege is. Mindezek mellett az illata is remek. Szerintem nagyon király eleme a doboznak.


📚 A tömbszappan is nagyon jó ötlet. Nekem nagyon tetszik. Jó az illata, sajnálom is elhasználni.

📚 A mini light box te jó ég...az abszolút kedvencem az egész dobozból. Nagyon örültem neki. Igazi musthave darab, már régóta fájt a fogam ilyesmire. Egyszerűen imádom. Már csak emiatt is megérte a doboz.


📚 A könyvsarok is nagyon jó. Könyvjelzőként is funkcionál és a szamárfülek elleni harcban is nagy segítség lehet.  

📚 A hűtőtáska nagyon király. Nagyon tetszik a színe és mintája is. Imádom a flamingós dolgokat. Ezzel abszolút megvettek. Már látom magam előtt, hogy lemegyek olvasni a parkba. A hónom alatt egy pléd és ez a kis hűtőtáska a behűtött limonádéval. Egyszerűen zseniális.

📚 A narancsos csoki nem az én világom, de van olyan a családban, aki majd nagy szeretettel és hatalmas önfeláldozással bevállalja majd az elfogyasztását. 😂


Összességében szerintem ez is egy nagyon jól sikerült doboz volt. Nagyon tetszett minden, a könyvvel azonban még barátkoznom kell...hosszasan és sokat. Ezen kívül jól össze lett válogatva minden. Nagyon kis nyárias, üdítő, friss dobozt kaptunk.

A harmadik doboz után bátran kijelenthetem, hogy függő vagyok és a fizetésem egy részét tényleg nektek fogom utalni innentől kezdve. 😊

Ha kíváncsiak vagytok az angol és a magyar YA doboz leírására kattintsatok a következő linkekre:
http://csakolvassblog.blogspot.com/2018/07/juliusi-book-sloth-club-magyar-ya.html
http://csakolvassblog.blogspot.com/2018/07/juliusi-book-sloth-club-angol-doboz.html

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése