2021. április 11., vasárnap

Brigid Kemmerer: A ​Curse So Dark and Lonely – Sötét, magányos átok - Fanart gyűjtemény+ Nyereményjáték

Sziasztok!

A Könyvmolyképző kiadónak hála hazánkban is megjelent Brigid Kemmerer Sötét, magányos átok c. regénye. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják ezt a Szépség és a Szörnyeteg meséjén alapuló történetet, mesélnek élményeikről, miközben érdekfeszítő extra tartalmakkal színesítik a turnét. Tartsatok velünk, ismerjétek meg Emberfallt, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott regény egy példányát.

Egy ​elátkozott birodalomban…
a szerelem a legsötétebb zugokba kényszerül.
Légy szerelmes, törd meg az átkot!
Rhen herceg, Emberfall trónörököse azt hitte, minden rendben lesz. Bár egy nagy hatalmú varázslónő megátkozta, és arra ítélte, hogy folyamatosan újraélje a tizennyolcadik évének őszét, ő biztosra vette, hogy ha egy lány beleszeret, azonnal megmenekül. Azonban minden ősz végén gonosz, kíméletlen bestiává változik.
És elérkezett az utolsó ősz…
Harperhez sosem volt kegyes a sors. A családja romokban, a bátyja pedig, aki képtelen összetartani a családot, folyamatosan alábecsüli őt. Harper már korán megtanulta, hogy csak kemény küzdelmek árán boldogulhat. De amikor egy embertársa megmentésére siet, hirtelen Rhen elátkozott világában találja magát.
Törd meg az átkot, mentsd meg a birodalmat!
Herceg? Szörny? Átok? Harper azt sem tudja, hol van és mit higgyen. De ahogy egyre több időt tölt el Rhennel a mágikus birodalomban, lassan megérti, mi minden forog kockán. És amikor Rhen rájön, hogy Harper nem csak egy újabb meghódítandó nőnemű, ismét feltámad benne a remény. De hatalmas erők állnak szemben Emberfall-lal… Vajon ha megtörik az átok, az elég ahhoz, hogy megmentse őket és a birodalom népét a teljes pusztulástól?

Pár napja már olvashattátok az értékelésemet a könyvről, de arra gondoltam, hogy röviden összefoglalom ebben a bejegyzésben is nektek, hogy mi a véleményem a regényről. 

Én nagyon megszerettem Brigid Kemmerer legújabb magyarul megjelent kötetét. Az egyik kedvencem lett a műfajában. A könyv cselekménye rendkívül érdekes és izgalmas. Egy másodpercre sem lankadt a figyelmem, az írónő végig fenntartotta az érdeklődésemet, csak úgy faltam a lapokat. A vége azonban megbocsáthatatlan számomra, komolyan mondom büntetni kellene a függővégeket. :D A karakterek nagyon szerethetők, szinte mindenkit a szívembe zártam, még a mellékszereplőket is nagyon megkedveltem. Aki szereti a hasonló regényeket, azoknak csak ajánlani tudom, a bizonytalanok pedig ne aggódjanak, mindenképpen adjanak egy esélyt ennek a történetnek. 

Ebben a bejegyzésben arra gondoltam, hogy összegyűjtök pár nagyszerű Fanart-ot nektek és megmutatom a kedvenceimet.  Igyekeztem olyanokat keresni, ahol csak olyan karakterek szerepelnek, akiket az első részből ismerhetünk. Remélem ezek az alkotások a Ti tetszéseteket is elnyerik. 

1. Gina Hilton csodálatos munkája, akire az Instagramon akadtam rá. Mikor megnéztem az oldalát, nagyjából leesett az állam és tátva maradt a szám. Ha van kedvetek mindenképpen kövessétek az oldalát, lenyűgözőnek tartom a munkásságát. 


2. A következő art az internet szerint Jemlin nevéhez köthető, de nem találtam meg a jelenlegi insta oldalán. Mindenesetre mindenképpen kukkantsatok be hozzá, meseszép képei vannak. 


3.  A következő képet Margherita Abitino oldalán találtam és azonnal beleszerettem. Grey parancsnok óriási kedvenc lett nálam, szóval ez a kép különleges helyet foglal el a szívemben. 


4. A következő képet szintén Margherita Abitino oldalán találtam óriási kedvenc lett nálam ez is. Egyszerűen nem tudom megunni ezt a hármast. 


5. Az utolsó kép eredeti alkotóját nem találtam meg, de nagyon szerettem ezt a jelenetet a könyvben, ezért mindenképpen szerettem volna megmutatni. A Pinteresten bukkantam rá. 


Nos én ezeket a képeket gondoltam megmutatni Nektek. Én nem is tudnék kedvencet választani, az összeset imádom. Óriási munka lehet ilyeneket alkotni, ezért látatlanban is le a kalappal az összes művész előtt. 

Ha mindezek után úgy érzed, hogy ennek a könyvnek helye van a polcodon, akkor ITT tudod megrendelni, ITT pedig bele is olvashatsz a a történetbe. Nyereményjáték

Mostani játékunk során olyan könyvcímeket keresünk, melyek a Szépség és a Szörnyeteg történetén alapulnak, vagy éppen azok retellingjei. Tehát nincs más dolgotok, mint megfejteni a hiányos címeket, majd a megoldást beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

AZ ÉN CÍMEM
R_NG_T_G

a Rafflecopter giveaway

Állomások

04/11 Csak olvass! - Fanartok
04/13 Hagyjatok! Olvasok!
04/15 Dreamworld
04/17 Utószó
04/19 Readinspo


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése