2021. április 6., kedd

Colleen Hoover: Without ​Merit – Merit nélkül extra állomás + Nyereményjáték

Sziasztok!

Ismét örülhetnek Colleen Hoover rajongói, ugyanis a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából az írónő újabb regénye kerül a magyar olvasók kezébe. A Without Merit - Merit nélkül egy igazán különleges könyv egy furcsa családról, és egy még furcsább lányról, aki nem találja a helyét a világban, de még a saját családjában sem. Kövesd bloggereinket, és játssz velünk, hiszen lehet, hogy te leszel az a szerencsés, aki megnyeri a könyv egy példányát!

Ha esetleg most csatlakoznátok a turnéhoz, bemásolom a fülszöveget is. 

A Voss család sok mindennek mondható, csak normálisnak nem.
Egy átalakított templomban élnek, a rákból gyógyult édesanya a  szuterénben lakik, az apa feleségül vette az édesanya ápolónőjét, a négyéves kisöcs semmit sem ehet, ami finom, és semmit sem tehet, amit élvez, a két idősebb testvér pedig dühítően tökéletes.
Aztán még ott van Merit. Merit trófeákat gyűjt, amiket nem ő nyert, és titkokat, melyek megőrzésére a családja kényszeríti. Miközben a város régiségboltjában kutat a következő trófeája után, rátalál Saganre. A fiú bölcsessége és javíthatatlan idealizmusa lenyűgözi és elvarázsolja, amíg rá nem döbben, hogy Sagan nem lehet az övé. Merit teljesen bezárkózik, családját csak a partvonalról szemléli, de a titkon, ami a tudomására jut, a világ egyetlen trófeája sem képes enyhíteni. Meritnek elege lesz a hazugságokból, és úgy dönt, szétzúzza a boldog családi illúziót, majd örökre maga mögött hagyja. Ám az igazság kimondása megdöbbentő következményekkel jár.

Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy milyen extra állomással rukkoljak elő Nektek, sokáig nem jutott eszembe semmi. Aztán egy nap szembe jött velem egy Colleen Hoover könyv ihlette szerkesztett kép, melyen a regényből kiragadott idézetek szerepeltek, ez pedig azonnal beindította a fantáziámat. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem, amikor egy adott kötethez különböző letölthető kiegészítőket találok interneten. Nem csak a fotózáshoz hasznosak ezek a kellékek, a könyvespolcon is jól mutatnak. Végül arra jutottam, hogy próba jelleggel szerkesztek pár apróságot, ami a könyvhöz köthető. Mielőtt azonban rátérnék a lényegre, leírom röviden, hogy mi is volt a véleményem a regényről. 

Összességében bár tetszett Colleen Hoover legújabb magyarul megjelenő könyve, de kicsit felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban. Imádtam az írónő témaválasztását, a regény második fele azonban egyáltalán nem nyűgözött le, kicsit elnagyoltnak éreztem. A regény olvasása során megtanulhatjuk mi is, hogy milyen elképesztően fontos a kommunikáció és mennyire tönkre tehet egy családot és egy egész életet az, ha eltemetjük magunkban a múltat. Bár a Merit nélkül nem a legkiemelkedőbb olvasmányom az írónőtől, de mindenképpen érdemes elolvasni. 

Mos pedig lássuk, hogy mit is alkottam Nektek. 

Először is megmutatom azt az A4-es képet, amelyet külföldi szerkesztések ihlettek, IDE kattintva le is tudjátok tölteni, ha megtetszett.





A következő képen két hosszabb idézet szerepel, egy képkeretben szerintem kifejezetten jól néznek ki. IDE és IDE kattintva tudjátok letölteni. 

 


Óriási könyvjelző fan vagyok, szerintem a könyves kiegészítők terén a gyertyák mellett ez a másik legnagyobb függőségem. Egy jó könyvhöz hozzá illő könyvjelző dukál, így kétféle verzióban készítettem pár darabot ezekből is. Természetesen ezeket is le tudjátok tölteni, ezt a képre kattintva tudjátok megtenni. 


  



 



 



 


Nos ennyi is lett volna a mostani extra bejegyzésem. Nektek melyik lett a kedvencetek? Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor kérlek írjátok meg kommentben és akkor igyekszem még hasonló tartalmakat gyártani, illetve írjátok meg azt is, hogy milyen könyvjelzőket és egyéb printeket látnátok még szívesen letölthető formában. Abban az esetben, ha fotót készítetek a könyvről és bármelyik letöltött kiegészítőről, akkor nyugodtan jelöljetek meg minket is, hadd gyönyörködjünk a képeitekben. 

Ha pedig mindezek után úgy érzed, hogy ennek a könyvnek helye van a polcodon, akkor ITT tudod megrendelni és ITT pedig bele is tudsz olvasni a kötetbe. 



Nyereményjáték

Colleen Hoovernek már rengeteg könyve megjelent magyarul, a mostani nyereményjátékunkban pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy hányat ismertek ezek közül. Minden állomáson két nevet fogtok találni, melyek CoHo valamelyik könyvéből lehetnek ismerősek. Na de melyikből? Éppen erre kell rájönnötök! Ha pedig megvan a megoldás, csak annyi a dolgotok, hogy beírjátok a megoldást a Rafflecopter doboz megfelelő sorába!
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

NEVEK
Ridge Lawson & Sydney Blake

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

03. 30. Utószó
04. 03. Könyvvilág
04. 05. Csak olvass!
04. 06. Csak olvass! extra
04. 07. Pandalány olvas
04. 08. Readinspo

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése