2021. december 2., csütörtök

5+1 Ajándékötlet könyvmolyoknak az Olvashop oldaláról


Sziasztok!

Vészesen közeledik a karácsony, és biztosan sokan vagytok, akik napok, sőt hetek óta törik a fejüket a tökéletes ajándékon. Nincs könnyű dolga az embernek, hiszen mindannyian szeretnénk igazán különleges és egyedi meglepetéssel kedveskedni szeretteinknek, de akkora a kínálat és a lehetőség, hogy sokszor azt sem tudjuk, hogy hova kapjuk a fejünket. 

Az olvasás mellett a hazai kisvállalkozások támogatása a szívügyem, rengeteg nagyszerű és csodás vállalkozó és kézműves található kis országunkban, ezért arra gondoltam, ha ma bemutatom nektek az egyik kedvencemet és ajánlok pár szuper ajándékötletet az oldalról. Az Olvashop oldalára már régebben felfigyeltem, és több mindent is vásároltam tőlük, ezért jó szívvel tudom őket ajánlani. Végtelenül precíz és pontos eladók, akik soha nem okoztak csalódást, mindig pontosan azt kaptam, amit vártam. 

A mai bejegyzésben 5+1 ötletet hoztam el nektek. Ezek azok, amik nekem a legjobban tetszenek, de bátran szörföljetek az oldalukon és fedezzétek fel a termékeiket, hiszen simán lehet, hogy valami teljesen máson akad majd meg a szemetek. 


1. TEA ÉS KÁVÉKÜLÖNLEGESSÉGEK

Sokan, sokféleképpen próbálták pontosan megmagyarázni mit is jelent a hygge kifejezés. Az otthonteremtés művészete? A lélek otthonossága? Pontos szavak nincsenek is rá, nem lehet könnyen lefordítani, inkább csak a hangulatát lehet körülírni. Nekem a boldogság, melegség és az otthonosság jut róla eszembe. A hygge számomra az az állapot, amikor kényelmesen bekuckózva élvezem az otthonom kényelmét. Olvasgatok, esetleg filmet nézek és közben egy bögre forró italt fogyasztok. 

Ez az érzés ihlette a követező ötletemet, hiszen minden könyvmoly szeret kényelmesen elhelyezkedeni a fotelban/kanapén/kedvenc kis sarkában, hogy az olvasás szenvedélyének hódoljon. Ehhez pedig tökéletesen illik a tea és a kávé. 

Az Olvashop oldalán többféle teából és kávéból lehet választani. Rendkívül különlegesek, nem az a típus, amit a szupermarketek polcain találunk, így garantáltan egyedi ajándékkal tudunk kedveskedni az ajándékozottnak. Az én személyes kedvenceim a Design teák,  már a csomagolásuk is roppant ízléses. A tasakos teák és kávé különlegességek is rendkívül izgalmas ízekben kaphatók, így biztosan mindenki talál olyat, amit szívesen vásárolna. 

2. ÉLMÉNYFESTŐ CSOMAG

Ha ismersz olyan könyvmolyt, aki él-hal a kreatív dolgokért, akkor ez a tökéletes választás számodra. Ezzel a csomaggal garantáltan flow élménye lesz mindenkinek és átélheti az alkotás örömét. Akkor sem szabad megijedni, ha saját magadat szeretnéd ezzel meglepni, de mindig azt sulykolták beléd, hogy kétbalkezes vagy és nem tudsz egy egyenes vonalat sem húzni, hiszen a vászon már elő van rajzolva és egy oktatóvideó segíti minden lépésedet. 


Csomag tartalma:
  • Előrajzolt vászon
  • Kiporciózott festékek
  • 5 db ecset
  • Oktató videó
  • Ajándék karton állvány
  • Általános leírás arról, mire érdemes figyelni a festések alkalmával
Többféle szett válaszható kétféle méretben; 24x30 és 40x50-es vásznak rendelhetők. Jelenleg A kis hercegA kis herceg és a róka, Aladdin és Dobby élményfestő csomag érhető el a honlapon. 

3. EX LIBRIS PECSÉT

Az ex libris egy sokszorosított (grafikai vagy nyomdai) eljárással készített papírlap, melyet a könyv kötéstáblájának belső oldalára ragasztanak azzal a céllal, hogy a könyv hovatartozását dokumentálja. Ez lehet művészi rajz, címer vagy embléma a könyvtulajdonos nevével, esetleg jelmondattal, mottóval, idézettel ellátva. Igazán remek választás egy olyan könyvmoly számára, aki mindennél büszkébb szeretett könyvtárára. Az Olvashop oldalán rengeteg féle verzió található, így igazán személyre szabható meglepetés. Ráadásul azon sem kell aggódnotok, hogy a bélyegzőpárnát honnan szerezzétek be, hiszen az oldalon ennek a megrendelésére is van lehetőség. Az én személyes kedvencem a madárkás, de a többi is nagyon szép. Az oldalon elkülönítve találjátok a hölgyeknek, uraknak és gyermekeknek ajánlott pecséteket. 

4. VÁSZONTÁSKA

Egy vászontáska senkinek a táskájából sem hiányozhat. Rengeteg előnyük van, többek között nem károsítják a környezetet műanyag társaikkal ellentétben, rengeteg féle kapható, így nem jön veled szemben ugyanaz a példány, ráadásul a dizájnjuk is remek, ezért mindenki megtalálhatja azt, ami a leginkább illik hozzá. Egy könyvmolyhoz pedig igazi könyvmolyos vászontáska dukál. Az Olvashop kínálatában többféle is megtalálható, így garantáltan találsz olyat, amivel meglepheted magadat, vagy éppen egy kedves szerettedet. De ha esetleg tornazsákot, vagy nesszeszert szeretnél, arra is van lehetőséged, abból is találsz néhányat az oldalon. 



5. KÖNYVKABÁT

A könyvkabát az egyik leghasznosabb dolog, amit egy könyvmoly kaphat. Biztos vagyok benne, hogy sokan hordunk mindig könyvet magunknál, hogy a tömegközlekedésen eltöltött időt, esetleg az ügyintézéssel kapcsolatos üresjáratokat valahogy túléljük. Ilyenkor azonban mindig fennáll a veszélye annak, hogy valamilyen módon megsérüljön szeretett könyvünk, hiszen a táskából való ki-be pakolás, vagy a rohanás miatt a lapok elszakadhatnak, meggyűrődhetnek, esetleg a kulcs sérti fel a borítót. Az ilyen problémák elkerülésében tud segíteni nekünk a könyvkabát, ami tulajdonképpen egy dekoratív védőpajzs a könyveinknek. Az oldalon elkülönítve találjátok a hölgyeknek, uraknak és gyermekeknek ajánlott darabokat. 

+1 FATÁBLA

Ez a kategória az én személyes kedvencem. Az Olvashop kínálatában többféle névre szóló fatábla található, mely garantáltan minden könyvespolc, vagy éppen szoba ékköve lesz. Az én személyes kedvencem az .....olvasósarka felirat, ami annyira megtetszett, hogy a saját polcomat is díszíti egy személyre szóló darab. Az egyedi táblák elkészítése kicsit hosszabb időt vesz igénybe, ezért ha ilyesmiben gondolkodtok, akkor mindenképpen érdemes időben leadni a rendeléseteket, hiszen 12-e után leadott rendelések már nem készülnek el karácsonyig. 


Ha megtetszett az ötlet, van egy szuper meglepetésem a számodra. Az Olvashop felajánlásában az olvasóim és követőim 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg ezeket a szépségeket. Viszont érdemes sietni, mert az ajánlat csak december 9-ig él. Megrendelésnél használjátok a CSAKOLVASS kódot. :)

Ezeket az ötleteket tudtam Nektek összeszedni, remélem tudtam segíteni a nagy hajrában és sikerül választani valamit a listáról. Jó készülődést kívánok nektek, és nagyon vigyázzatok magatokra! Boldog Karácsonyt!








0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése