2021. december 11., szombat

Maybe ​Now – Talán most (Egy nap talán 2.) Könyvjelzők + Nyereményjáték

Sziasztok!

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Colleen Hoover nagysikerű regényének, az Maybe Somedaynek a folytatása. A Maybe Nowban visszarepülük Sydney és Ridge életébe, de ott lesz Maggie, Warren és Bridgette is. Tartsatok velünk, ismerjétek meg a könyvet és annak szereplőit, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyv egy példányát.

Mi a fontosabb: a barátság, a hűség vagy a szerelem?
Colleen Hoover és Griffin Peterson együtt visszarepítik az Egy nap talán rajongóit Ridge Lawson és Sydney Blake zenés világába.
Maggie is ott lesz.
És Warren és Bridgette.
A regény a New York Times bestseller Egy nap talán folytatása.
Tedd teljessé az élményt!





Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy milyen extra állomással rukkoljak elő Nektek, sokáig nem jutott eszembe semmi. Aztán hirtelen eszembe jutott, hogy mennyire szerettétek az előző CoHo könyves extrámat, ahol könyvjelzőket szerkesztettem, így arra jutottam, hogy most is készítek néhányat. (Ha kíváncsiak vagytok a Regretting You bejegyzésemre, akkor ITT találjátok)

Mos pedig lássuk, hogy mit is alkottam Nektek. 

Az első két kép nagyobb méretű, egy képkeretben szerintem nagyon szépen mutatnak, IDE és IDE kattintva tudjátok letölteni. 



Óriási könyvjelző fan vagyok, szerintem a könyves kiegészítők terén a gyertyák mellett ez a másik legnagyobb függőségem. Egy jó könyvhöz hozzá illő könyvjelző dukál, így készítettem néhányat.  Mivel az előző bejegyzésemben nagyon rózsaszínre vettem a figurát, így most azoknak kedvezek, akik a kékes árnyalatokat kedvelik jobban. Természetesen ezeket is le tudjátok tölteni, ezt a képre kattintva tudjátok megtenni.





Nos ennyi is lett volna a mostani extra bejegyzésem. Nektek melyik lett a kedvencetek? Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor kérlek írjátok meg kommentben és akkor igyekszem még hasonló tartalmakat gyártani, illetve írjátok meg azt is, hogy milyen könyvjelzőket és egyéb printeket látnátok még szívesen letölthető formában. Abban az esetben, ha fotót készítetek a könyvről és bármelyik letöltött kiegészítőről, akkor nyugodtan jelöljetek meg minket is, hadd gyönyörködjünk a képeitekben. 

Ha az értékelés után úgy érzed, hogy ennek a könyvnek helye van a polcodon, akkor ITT tudod megrendelni. ITT pedig bele is olvashatsz a könyvbe. 



Nyereményjáték

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a Maybe Someday szereplőit. Minden állomáson találtok egy idézetet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megfejteni, kitől származhat. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

IDÉZET

“– Tudom. De úgy idegesítenek az emberek, hogy nem tudom visszafogni magam. Nem azért csinálom, mert annyira élvezem.”


a Rafflecopter giveaway

Állomások

12/03 Dreamworld - extra
12/05 Szaffi polca - extra
12/09 Dreamworld - extra
12/11 Csak olvass! - extra
12/13 Csak olvass!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése