2021. december 6., hétfő

Regretting ​You – Elrontott életek - Könyvjelzők + Nyereményjáték

 


Sziasztok!

A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelenik Colleen Hoover legújabb regénye, a Regretting you. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják az anya-lánya páros generációkon átívelő, érzelmekkel teli történetét, melynek legnagyobb kérdése: vajon sikerül-e  visszatalálniuk egymáshoz? Tartsatok velünk, ismerjétek meg Morgan és Clara sztoriját, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott könyv egy példányát. Ha esetleg most csatlakoznátok a turnéhoz, bemásolom a fülszöveget is. 


HOGY SZEDD ÖSSZE A SZILÁNKOKAT,
HA NINCS RAGASZTÓ, AMI EGYBEN TARTJA?
Morgan Grant és tizenhat éves lánya, Clara, a legkevésbé sem szeretne hasonlítani egymásra.
Morgan elszántan meg akarja óvni a lányát attól, hogy ugyanazokat a hibákat kövesse el, mint ő maga: túl fiatalon teherbe essen és férjhez menjen. Morgannek akkor félre kellett tennie az álmait.
Clara nem akar anyja nyomdokaiba lépni. És az ő kiszámítható anyukájával amúgy sincs bennük semmi közös, fikarcnyi sem.
Harcos természetükkel és egymásnak ellentmondó céljaikkal Morgan és Clara rettentő nehezen tud együtt élni. Csak Chris tud békét hozni a családi otthonba, Morgan férje, Clara apukája, a család oszlopa. De ez a béke darabokra törik, mikor Chris karambolozik - tragikusan és sok kérdést felvetve. A szívet tépő és tartós következmények jóval túlnyúlnak Clarán és Morganen.
Morgan küszködik, hogy megint felépítsen mindent, ami összetört körülöttük, és végül annál talál vigaszra, akitől a legkevésbé várná. Közben Clara egy olyan fiú felé fordul, akitől eltiltották. Minden egyes nap újabb titok, neheztelés, félreértés választja el anyát és lányát. Már-már annyira, hogy talán lehetetlen visszatalálniuk egymáshoz.

Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy milyen extra állomással rukkoljak elő Nektek, sokáig nem jutott eszembe semmi. Aztán hirtelen eszembe jutott, hogy mennyire szerettétek az előző CoHo könyves extrámat, ahol könyvjelzőket szerkesztettem, így arra jutottam, hogy most is készítek néhányat. (Ha kíváncsiak vagytok a Without Merit bejegyzésemre, akkor ITT találjátok)

Mielőtt azonban rátérnék a lényegre, leírom röviden, hogy mi is volt a véleményem a regényről. (

Bevallom őszintén, a Regretting you nem lett a kedvenc regényeim egyike, de összességében nagy hatással volt rám CoHo ezen írása is. A kötet nagyon olvasmányos volt és egy másodpercre sem lankadt a figyelmem. Együtt éltem és együtt lélegeztem a karakterekkel, csupán valahogy a téma nem állt hozzám annyira közel. Nehezen tudtam azonosulni Clara viselkedésével és mivel néha idegesített is egy kicsit, ez kellően rányomta a hangulatomat az olvasásra.

Mos pedig lássuk, hogy mit is alkottam Nektek. 

Az első két kép nagyobb méretű, egy képkeretben szerintem nagyon szépen mutatnak, IDE és IDE kattintva tudjátok letölteni. 

 

Óriási könyvjelző fan vagyok, szerintem a könyves kiegészítők terén a gyertyák mellett ez a másik legnagyobb függőségem. Egy jó könyvhöz hozzá illő könyvjelző dukál, így készítettem néhányat. Természetesen ezeket is le tudjátok tölteni, ezt a képre kattintva tudjátok megtenni. 





Nos ennyi is lett volna a mostani extra bejegyzésem. Nektek melyik lett a kedvencetek? Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor kérlek írjátok meg kommentben és akkor igyekszem még hasonló tartalmakat gyártani, illetve írjátok meg azt is, hogy milyen könyvjelzőket és egyéb printeket látnátok még szívesen letölthető formában. Abban az esetben, ha fotót készítetek a könyvről és bármelyik letöltött kiegészítőről, akkor nyugodtan jelöljetek meg minket is, hadd gyönyörködjünk a képeitekben. 

Ha az értékelés után úgy érzed, hogy ennek a könyvnek helye van a polcodon, akkor ITT tudod megrendelni. ITT pedig bele is olvashatsz a könyvbe. 




Nyereményjáték

Mostani játékunk során Colleen Hoover hősnőié lesz a főszerep. Minden állomáson láthatjátok valamelyikük kissé hiányos nevét, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a meglévő betűk alapján kitalálni, kire gondolhattunk. Ha minden állomást teljesítettetek, esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott könyv egy példányát. 
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


NÉV

AU_U_N  R_ _D


a Rafflecopter giveaway

Állomások

11/30 Readinspo
12/06 Csak olvass! - Könyvjelzők, printek
12/08 Dreamworld

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése