2023. augusztus 5., szombat

A ​Dalam könyve (Nagy folyók haragja 3.)- Könyvjelzők + Nyereményjáték

Sziasztok!

A Dalam könyve Schmal Róza: Nagy folyók haragja című trilógiájának zárókötete, mely a Lampion Könyvek jóvoltából a megszokott, csodaszép külsővel jelent meg, hogy még egy utolsó kalandra indulhassunk a szereplőkkel. Ha te is szeretnéd megismerni a nagyívű történet lezárását, akkor játssz velünk, és akár meg is nyerheted a könyv egy példányát.

Ladanniak ​és hurrogónok békét kötöttek. A trónfosztott királyok elmenekültek, a túlélők lassan előmerészkednek a romok alól.
De valóban véget ért a háború? Ha igen, miért késik a régóta vágyott nyugalom? Miért fogynak megállíthatatlanul a hurrogónok, hova tűnnek a lasnapoli kereskedőhajók és miért menti meg korábbi ádáz ellensége a száműzött királyt? Ha pedig a háború csak a kezdete volt egy sötétebb korszaknak, meg lehet-e még fordítani az események baljós áramlását?
Lombmélyfények kerülnek elő a mélyből, kihalt városok népesülnek be ismét, és feledésre ítélt szerelmek lángolnak fel – a feltörő múlt azonban elfeledettnek hitt bűnöket is a napvilágra hoz, és forgószélként kavarja fel Ladann-völgy életét a trilógia záró kötetében.
SCHMAL RÓZA fantasy-trilógiájában kibontakozik a ladanni birodalom története, a nemesi családok hatalomért és szerelemért folytatott harca. A lenyűgöző, képzeletbeli középkori világot a szerző által rajzolt, a kötetekben bekövetkező változásokat megjelenítő térkép, családfák, vadonatúj városképek, és egy teljessé vált ladanni lexikon egészíti ki.

Már megszokhattátok tőlem, hogy időnként ingyenesen letölthető könyvjelzőkkel jelentkezem. Schmal Róza trilógiája óriási kedvenc lett nálam, így nem is kellett sokat töprengenem azon, hogy milyen extra tartalommal jelentkezzek. Bevallom, óriási könyvjelző fan vagyok, szerintem a könyves kiegészítők terén a gyertyák mellett ez a másik legnagyobb függőségem. Egy szeretett könyvhöz pedig hozzá illő könyvjelző dukál, így készítettem néhányat. Szóval fogadjátok tőlem sok szeretettel a legújabb alkotásaimat. Néhány nap múlva pedig elolvashatjátok a véleményemet is a regényről. 

Ha a képre kattintotok, akkor le is tudjátok tölteni mindegyiket. 
Nos ennyi is lett volna a mostani extra bejegyzésem. Nektek melyik lett a kedvencetek? Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor kérlek írjátok meg kommentben és akkor igyekszem még hasonló tartalmakat gyártani, illetve írjátok meg azt is, hogy milyen könyvjelzőket látnátok még szívesen letölthető formában. Abban az esetben, ha fotót készítetek a könyvről és bármelyik letöltött kiegészítőről, akkor nyugodtan jelöljétek meg a Blogturné Klubot és engem, hadd gyönyörködjünk a képeitekben. 

Ha mindezek után úgy érzed, hogy ennek a könyvnek helye van a polcodon, akkor ITT tudod megrendelni, ITT pedig bele is olvashatsz a a történetbe. 

Nyereményjáték


A Nagy folyók haragja három kötetében számos város felbukkan, melyek mindegyike Schmal Róza képzeletének szüleménye, és amelyeknek nagy szerepe van a történet alakulásában is. Mostani nyereményjátékunkban épp ezért a trilógiában megjelenő városok betűit kevertük össze, a ti dolgotok pedig csupán annyi lesz, hogy helyes sorrendbe tegyétek a betűket, a megoldást pedig elküldjétek nekünk a Rafflecopter dobozban. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

AZ ÉN VÁROSOM
SRDOTANÁ


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai


08.03. Utószó - extra

08.05. Csak olvass! - extra

08.07. Utószó

08.09. Csak olvass!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése