2022. június 13., hétfő

Fanartok a Holdbéli krónikák könyvsorozathoz + Nyereményjáték



Sziasztok!

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából végre elolvashatjuk a Holdbéli krónikák sorozat záró kötetét, és ennek örömére bloggereink egy igazán hosszú és izgalmas turnéval készültek nektek! Tartsatok velünk, ismerjétek meg Winter történetét, és derítsük ki együtt, hogy Levana uralma megdönthető-e. 

Még a jövőben is egységben az erő…
Luna népe rajong a bájos, kedves Winter hercegnőért, és csodálják a kecsességét. Szépségét még az arcát csúfító sebek ellenére is lenyűgözőbbnek tartják, mint a mostohaanyjáét, Levana királynőét.
Winter megveti a mostohaanyját, és tudja, hogy Levana sosem fogadná el a gyerekkori barátja, a jóképű palotaőr Jacin iránt táplált érzelmeit. De Winter nem olyan gyenge, mint amilyennek Levana hiszi, már évek óta dacol a mostohaanyja kívánságaival. A kiborg műszerésszel, Cinderrel és a társaival akár még egy lázadást is képes kirobbantani, hogy megnyerje a túl régóta dúló háborút. De talán mindent elveszítenek…
Legyőzheti-e Cinder, Scarlet, Cress és Winter a gonosz űrbéli királynőt, hogy aztán boldogan éljenek, míg meg nem halnak?
Nem az a mese, amire emlékszel. De az biztos, hogy sosem felejted el!

A bejegyzésemet már olvashattátok a történetről, így tudjátok, hogy mekkora megagigarajongó vagyok. Ha pedig ez alapján nem gondoltátok volna, hogy Marissa Meyer sorozata teljesen elrabolta a szívemet, akkor az általam készített könyvjelzők már biztosan meggyőzött titeket erről. Mivel még mindig képtelen vagyok elengedni a történetet így érkeztem még egy (és ígérem ez az utolsó) bejegyzéssel. Most a kedvenc fanartjaimat mutatom meg nektek. 

Mielőtt azonban elkezdeném, szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy a hivatkozások miatt rengeteg link található a bejegyzésben. De ha igazán szemfülesek vagytok, akkor megtaláljátok az első két bekezdésben a keresendő szót. 

Először is kezdeném a kedvenc alkotómmal, Micheline Ryckman munkáival. Az oldalát ITT találjátok. (Bevallom, nekem megvan mind az 5 képeslap formájában, szerintem nagyszerűen eltalálta a karaktereket.)

1. Cinder és Kai


2. Scarlet és Farkas


3. Cress és Thorne


4. Winter és Jacin


5. Iko


A következő alkotó, akinek nagyon szeretem a munkáit, az Laura Hollingsworth, akinek az oldalát ITT találjátok. 

1. Cinder és Kai

2. Scarlet és Farkas 


3. Cress és Thorne



4. Winter és Jacin



5. Iko és Levana


Végezetül hoztam nektek néhány csoportképet is. 

Forrás: Rita Fei 




















Forrás: Olivia















Nos ennyi is lett volna a mostani extra bejegyzésem. Nektek melyik fanart tetszett a legjobban? 
Ha a bejegyzésem után úgy érzed, hogy ennek a könyvnek helye van a polcodon, akkor ITT tudod megrendelni. ITT pedig bele is olvashatsz a történetbe. 


Nyereményjáték

Mivel a kötet jelentős része a Holdon játszódik, így most a játékunk is ehhez az égitesthez kötődik. Minden állomáson elrejtettünk egy képet a Holdról, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni azt a szót, ahol megtaláltátok. 
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

Állomások

06.13.: Csak olvass! - fanartok
06.15.: Booktastic Boglinc - értékelés
06.17.: Hagyjatok! Olvasok! - idézetek
06.19.: Kelly és Lupi olvas
06.21.: Readinspo
06.23.: Hagyjatok! Olvasok! - értékelés
06.25.: Fanni's Library





























0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése